Ne moraš biti budistički monah da bi ostvario stanje mira i praznine

Povratak u izvorno stanje

U  eri u kojoj se bruji o zakonu privlačenja i kako su afirmacije i vizualizacije dovoljan alat da ostvarimo sve što želimo, nedostaje dubine i razumevanja zakona polarnosti, bez čijeg ovladavanja, ne možemo u potpunosti upravljati životom. To bismo svi hteli, da suvereno vladamo i upravljamo sobom, svojim stanjima i onim što nam se dešava, zar ne?

U sada već deceniji rada sa ljudima, koristeći razne metodologije, neke metode su se jednostavno pokazale efikasnijim. Jedna od takvih metoda koja služi za integraciju naboja, potisnutih, blokiranih sadržaja, drugim rečima mislima i emocijama koje nas opterećuju jeste Duboki PEAT.

Metod je osmislio Živorad Mihajlović Slavinski i predstavlja krunu njegovog rada i glavna je metoda u njegovoj Spiritualnoj tehnologiji, čiji sam trener.

PEAT je skraćenica od primordijalne energije aktivacija i transcedencija. Primordijalna energija je energija od koje je sve nastalo. U ovom materijalnom svetu i savremenoj civilizaciji smo se na sve moguće načine odvojili od iste. I šta možemo da očekujemo kad se udaljimo od Izvora? Upravo ovo što danas imamo. Eru emocionalne kuge, ljude zombije, anksioznost i depresiju kao normu.

 

I tu sad dolazimo do najznačajnije karakteristike Dubokog PEAT-a. Ovo je metod koji će vas korak po korak, kako ga primenjujete, sve više vraćati u to izvorno stanje, s kojim smo došli svi na ovaj svet, ali usled programiranja naš um je postao fragmentiran i vapi za svojom celovitošću. To naše izvorno stanje je čista svesnost, bez sadržaja ili praznina.

Ono što što treba da shvatimo je da živimo u polarizovanom svetu (dobro/zlo, uspeh/neuspeh, život/smrt…) i da u skladu sa tim i naš um postaje polarizovan, te se stalno klackamo na psihološkoj klackalici između dve suprotnosti. Polariteti su suprotnosti kroz koje iskušavamo život, to većina zna, ali upravljati tim polaritetima je manje poznato, iako na primer u kineskoj kosmologiji, filozofiji jin i jang principi su u temelju njihove kulture. Živeti u skladu sa ovim principima jeste umeće života i tek kad njih savladamo možemo da očekujemo harmoniju u svom životu.

S jedne strane imamo izvorno stanje čovekovo, s druge imamo polaritete. Ako nismo povezani sa Izvorom, ostaje nam da se zakačimo za jedan polaritet. I što više želimo  da uspemo i budemo u pozitivnom stanju, to će se neuspeh i negativno stanje više manifestovati u našim životima. Polariteti, jin i jang su dve strane istog novčića i uvek idu zajedno. Što više forsirate jedno, to više ne znajući, jačate drugo.

Duboki PEAT upravo na ovom najdubljem nivou, nivou suprotnosti, tretira bilo koji problem, jer u osnovi svakog problema postoji polarizacija i tu leži najdublji uzrok naših nedaća.

“Hteo bih da sam uspešan, ali ne ide mi, neuspešan sam”.

Metod nam omogućava da izađemo iz polarizacije, vratimo se u izvorno stanje, gde polarizacija ne postoji i nema problema. Polariteti su ti koji predstavljaju najdublji uzrok naših problema, a ne nužno naše traume i loša iskustva.

Još jedna prednost ove metode je u tome što se u procesu neće čistiti samo “ja perspektiva”. Čovek je sklon projekciji kao mehanizmu odbrane, te deo svojih naboja prenese nesvesno na budućnost i druge učesnike u problemu. Zato menjamo perspektive i integrišemo kroz holistički pristup.

U prvoj sesiji, izaći će i biće integrisan vaš Lični kod, što je jedan polaritet koji dominira vašim životom. Slavinski navodi da je neophodno osvestiti glavnu psihološku igru u svom životu, kako bi razrešili svoj najveći problem.

Naravno, nijedan metod nije čaroban štapić. Jedino redovna i svakodnevna primena na neprijatnim stanjima će dovesti do trajnih rezultata. Duboki PEAT je jednostavan metod koji se nauči za dva dana i odmah može da postane glavni alat u vašem duhovnom razvoju.

Iz tog razloga, svako ko hoće da efikasno upravlja svojim stanjima, treba da ga nauči. To je minimum minimuma koji možete uraditi za sebe.

Odlično se slaže uz sve druge metode.

23-24 januar 2021. DRŽIM ONLINE OBUKU ZA SERTIFIKOVANE PROCESORE DUBOKOG PEATA

BONUS METODE: UNIVERZALNI PROCES I DP2

ULAGANJE: 150e

Možeš se prijaviti u formi na dnu stranice, a saznati više o metodi OVDE. Hvala.

[acymailing_form_shortcode id="3"]