QUICK GOALS

99% CILJEVA NIKADA NE BUDE OSTVARENO

(činjenica!)

Koliko ciljeva imaš?

Koliko ciljeva si uspeo da ostvariš do sada?

Da li je NEUSPEH u ostvarivanju tog cilja MOGUĆ?

Ako je odgovor da, šanse da ostvariš svoj cilj su MINIMALNE ili ćeš ga ostvariti uz puno muke.

Svi ljudi često zacrtavaju ciljeve, naročito početkom Nove godine. Ti ciljevi izgledaju ovako nekako:

 

Hoću da pronađem bolji posao gde ću imati veću platu

Oslobodiću se viška kilograma

Ne želim da mi dani počinju u podne, postaću ranoranilac

Poboljšaću svoje veštine komunikacije

Želim idealnog partnera…

Sve ovo odlično zvuči, entuzijazam je tu, disciplina koja traje 3 dana je tu, takođe.

Pridržavaš se svega, sve ide kako treba, disciplinovan si, misilš:

„To je to, samo ovako da nastavim i sve će biti kao po planu…“

Ali onda…

Osvane četvrti dan…

Odlučiš da ipak želiš da se naspavaš, godina je tek počela, ne moraš baš svaki dan da radiš na njegovom ostvarenju. Onda se četvrti dan pretvori u peti dan, peti u šesti, šesti u sedmi, a sedmi u sledeću Novogodišnju rezoluciju.

Ciljeve koje si toliko odlučno želeo da ostvariš otišli su u zaborav. Entuzijazma više nema, a ti se pitaš gde si pogrešio? Dolazi sledeća godina opet praviš rezoluciju, sistem je isti, nikada ništa ne postižeš… Začarani krug se nastavlja.

Ovo sve vodi ka tome da:

Imaš manjak samopouzdanja

Vidiš sebe kao „lenjivca“

Osećaš razočarenje, što zbog neostvarenih ciljeva, što zbog toga što nisi samog sebe uspeo da ispoštuješ.
Želim da ti kažem da je ovo normalno i da nisi ti kriv zato što ti se ovo dešava!!!

1. TAČKA – JASNOĆA

Praćenjem te strukture, tačno i precizno znamo i radimo sve što je potrebno da svakodnevno budemo u optimalnom stanju da idemo ka cilju.

2. TAČKA – OTKLANJANJE OTPORA

Ono što se obično zanemaruje u ostalim metodama i sistemima je otklanjanje otpora i barijera, bez čega ostvarivanje cilja nikako nije moguće, osim uz izuzetan napor i gubitak energije, što isključuje bilo kakvo uživanje u procesu i na kraju ostvarenom cilju. Mi hoćemo da uživamo i da se zabavljamo dok se krećemo ka cilju. (a to hoćeš i ti ;))

3. TAČKA – USAVRŠAVANJE STRATEGIJE, FLEKSIBILNOST

Nigde se ne obraća pažnja na konstantno usavršavanje svoje strategije, jer prva strategija uvek negde zakaže! Zbog toga se obično razočaramo i dopustimo neprijatnom osećaju da nas ODVUČE OD CILJA i da ODUSTANEMO.

4. TAČKA – DNEVNO USMERAVANJE, FOKUS

Čak i da smo u optimalnom stanju i usmereni ka cilju, potrebno nam je donevno usmeravanje na cilj. Zašto?

Postoji ona izjava: „Kad čovek planira, bogovi se smeju…“

Život je nepredvidiv. Upravo te nepredvidive okolnosti umeju da poremete naš fokus! Ali više ne, jer imamo dnevno usmerenje na cilj.

5. TAČKA – PROŠIRENJE SVESNOSTI

Suština QUICK GOALS programa je u proširenju svesnosti, tako da smo konstantno u stanju erupcije ideja. Imaćeš mnoge uvide kako da otkloniš barijere i blokade, bilo da se odlučiš na pisanje romana, u čemu si se zaglavio sa akcijom svojih likova, ili se samo osećaš uspavano ili umorno.

Lično sam na seminaru u jednom trenutku osetila umor, koji sam konkretnom datom tehnikom uklonila za 5 minuta, tako da je moje stanje budnosti poraslo sa NULE na 8!!!

Bukvalno, sa sistemom postaješ čarobnjak za uklanjanje barijera koje te odvajaju od cilja!

Na šta se sve može primeniti sistem? Jednom rečju – SVE!

Ovaj sitem radi za sve, čak i za one koji:

Misle za sebe da su lenjivci

Misle za sebe da su prokrastinatori

Nikada nisu uspeli da ostvare ni jedan cilj

TRI STUBA ZA OSTVARENJE SVAKOG CILJA

U životu nikada ništa nećeš postići bez tri glavne stvari:

Znanja – Energije – Akcije

Sedeći u svojoj sobi, vizualizirajući ili mantrajući se ništa neće postići. Stekni pravo znanje, a sam sitem će se pobrinuti za tvoju energiju i akciju kad ga primeniš.

Moram da napomenem takođe za koje ljude ovaj sistem „ne radi“…

Praksa je pokazala da sistem Quick Goals neće raditi za 3 vrste ljudi:

– One koji ga ne korsite

– One koji ga ne korsite

– I one koji ga ne korsite!

Ako ne pripadaš ovom kalibru ljudi, zakaži svoju obuku jedan na jedan!
Ulaganje: 200e Vreme: 3 časa po 90 min

ISKUSTVA KLIJENATA

Moj cilj je otpočetka već postojao. Logikom sam znala kako bih mogla da ga realizujem, ali kako do realizacije nije dlazilo, nešto verovatno nisam radila kako treba. Nakon seminara mi je i više nego jasno gde su bili propusti.

Nisam tip koji veruje u realizacije bez akcija, jos manje sam nek ko stvari prihvata zdravo za gotovo i odlučuje se tek tako na njih. Jasno mi je da su u meni postojali određeni konflikti u smislu mogućnosti realizacije želejnog. Pre pocetka rada ja ih nisam prepoznavala.

Sve ovo mi je postalo jasnije kada smo Maja i ja krenule u rad. Vrlo često imamo određene vrste blokada, a da ih nismo ni svesni. Baš zbog toga je ovaj sistem brz, tačan i nepogrešiv. Ciljano laserskom preciznošću  za nas u nama uklanja ograničenja i uverenja u naše nemogućnosti, verovanja o realizaciji, kao i mogucnost neželjenog ishoda.

Određenim  koracima  za jako kratko vreme, dovedena sam u stanje da je sve sto doživljavam a u vezi realizacije i više nego moguće i da mi baš to sa punim pravom pripada. Sistem je toliko moćan da kako sam vec navela, ne koristi vaše umne i logičke resurse, on zapravo otkriva  vaše prave potencijale i otvara vas za nove ideje i mogućnosti kojih možda sada nismo  svesni.

Iskreno, logikom sam  znala ali kroz rad pojavili su se mnogo brži, precizniji i tačniji uvidi, u akcije koje treba da preduzmem.

Radeći kroz sistem  svakodnevo sam usmerena ka cilju, a minimalni ,,napor,, mi donosi neočekivane rezultate u vezi realizacije. Sjajno je i to sto sam sve vreme motivisana i imam volju, želju, ambiciju da radim na tome. Rad na cilju nije samo to, vec i rad na mom opštem dobru. Uklanjajući neželjeno vezano za cilj, sebe oslobađam sveukupnog doživljaja da nešto ne može, da  je teško, da sam lenja. Sve ovo se odnosi i na  druge segmente u funkcionisanju. Kako volim da kažem da je jedini pravi pristup holistički, tako ću reći i sada. Ništa što holistički ne menja strukturu kao takvu nije vredno pomena. Ovaj sistem spaja um, duh i telo, i tako celinu dovodi u optimalno stanje  da dočeka  sve ono što mu pripada, za najvece dobro  svih ljudi  i mene same.

Majo,  neizmerno hvala, naše duše su se prepoznale. Prava si riznica mudrosti ali te to nije odvojilo od tvoje suštine i od toga da sa lakoćom i veštinom,  a kroz spontanost  prenosiš znanje. Hvala što si bila otvorena i srdačna da to podeliš sa mnom. Sve preporuke za tebe.

Nešto za kraj :
NEMOGUĆE JE JEDINO MOGUĆE AKO NE POKUŠATE.

Snežana Babić

Prijavi se na Soul Athlete Newsletter!

U toku transformacije, komuniciraj sa mnom preko emaila, odgovaraj na pitanja, radi prakse koje ti šaljem besplatno i slušaj besplatna predavanja i postani Soul Athlete.

Upešna prijava!