OSNOVNI WUJI

ŠTA JE WUJI IZAZOV?

WUJI IZAZOV JE UPRAVO TO – IZAZOV!

Izazov pokriva svaki mesec jednu važnu oblast te prenosom znanja i praksi iz te oblasti, a ostatak procesuiranjem određenim metodama, gde se oslobađaš od neželjenih programa i petlji (misli, emocija, nekorisnih obrazaca). Između naših koučing sesija komuniciramo po potrebi emailom- možeš da pitaš šta ti nije jasno, razrešiš dilemu…

Rad je ENERGETSKI (čitaj – malo priče, mnogo kvalitetnog rada i suočavanja sa sobom)!

Ako si ovde, verovatno si imao nekakva iskustva na duhovnom polju. Verovatno si, kao i mnogi moji klijenti, shvatio koliko je teško naći dobrog mentora koji će moći kvalitetno da te usmerava i savetuje da bi ostvario unutrašnji mir.

Moja uloga je upravo ta. Tvoj sam mentor u procesu transformacije. No pre nego što stvoriš „ogromna očekivanja“, napomenuću koja je moja uloga u celoj priči. Tu sam da te:

usmeravam
vodim kroz procese
podržim
usmerim pažnju na ono što ne vidiš
prenosim znanja i prakse koje RADE

Ceo proces služi da razumeš kako stvari funkcionišu i da se opremiš alatima koje ćeš moći da koristiš celi život za svoj rast, u bilo kojim situacijama koje te zadese. Sve tehnike koje ćeš naučiti su lake za učenje, jednostavne za upotrebu i delotvorne su.

“Jednostavnost je ključ brilijantnosti” – Brus Li

Nisam tu da te:
…puštam da ti vodiš coaching (onda ti nisam potrebna, ako znaš bolje od mene!)

…podilazim tvojoj Personi

…rešavam tvoje probleme umesto tebe, tj. preuzimam akciju umesto tebe

…radim prakse umesto tebe

…teram da radiš prakse, to se podrazumeva…

Ako ne poštuješ sebe dovoljno da ostaneš dosledan odulkama koje si doneo, tu nema pomoći…. Kako i koliko budeš radio na sebi takvi će ti rezultati biti.

Moj posao nije da te uveravam da ovaj trening funkcioniše… JA ZNAM DA FUNKCIONIŠE!

Većina mojih klijenata sa uzbuđenjem kreće u ceo proces i znaju da je TO „TO“! Ovaj trening se konstantno razvija i usavršava, praktično je poput živog organizma, a sa druge strane uvek se prilagođava potrebama konkretnog klijenta.
Mapa Tvog Puta Ka Samospoznaji

“Mogu da ti pokažem vrata, ali ti si taj koji mora da prođe kroz njih” – Morfijus

Pogledaj šta jedan od WUJI Spartanaca ima da kaže o izazovu:

Meni je WUJI trening promenio život i doslovno mogu da kažem da i posle sve dobijene fakultetske diplome ovo je za mene ultimativno NAJVREDNIJA ŠKOLA ŽIVOTA! Dobila sam dragoceno znanje koje mogu da koristim dalje sama! Cilj WUJI treninga je da omogući klijentima da dobiju pravo znanje i da ih nauči da ga koriste na korektan način, a sa time da postanu sami svoji majstori.

Sofka

I šta Sonja ima da kaže:

Svakako da čitav proces prolazim sama, ali bez Maje kao mog mentora, koja mi je bila glas razuma i podrška kada sam ulazila u jače petlje, padala i odustajala, sigurna sam da ne bih uspela. Želim da svi koji ovo čitate, a treba da krenete u proces, uđete bez ikakvih analiza i promišljanja, Maja je svakako prava osoba da vas provede kroz proces. Beskrajno zahvlana.

Sonja

Većina mojih klijenata sa uzbuđenjem kreće u ceo proces i znaju da je TO „TO“! Ovaj trening se konstantno razvija i usavršava, praktično je poput živog organizma, a sa druge strane uvek se prilagođava potrebama konkretnog klijenta.
Mapa Tvog Puta Ka Samospoznaji

PRVI MESEC

POKRENI ENERGIJU

Većina ljudi ostane bez većeg dela svoje originalne energije do svoje 25 godine. Stvaraju energetski oklop, povlače se u sebe, nesigurni su, sumnjaju u svoje sposobnosti, rigidni su… Ako si to ti, budi bez brige jer već u prvom mesecu učiš kako da REŠIŠ SVOJ ENERGETSKI DEFICIT ZAUVEK! Učiš taoističku energetsku praksu koja će pokrenuti obnavljanje energije i razbijanje energetskog oklopa, tako da originalna energija može slobodno da teče tvojim sistemom kao nekada.

Snažna energetska praksa pokreće životnu energiju, a životna energija naboje za koje ne znaš da imaš,  sesije posvećujemo temeljnom, dubokom, kvalitetnom čišćenju svih tih kontraktivnih energija koje te koče da živiš svoju originalnu sudbinu. 

DRUGI MESEC

AKTIVIRAJ ZEN UM

Ne znaš kako da stišaš svoj um? Pokušavaš  da se fokusiraš na disanje, ali je beskonačan izvor misli nadjačao tvoju nameru? Želiš da znaš kakav je osećaj biti u praznini, miru, tišini, u stanju bez misli? Misliš da je nemoguće? U drugom mesecu se upoznaješ sa osnovama Kvantnih Metoda i razvojem ZEN UMA. Prenosim ti najjednostavnije vežbe za komunikaciju sa prazninom koje možeš primeniti bilo kad u toku dana, šta god da radiš!

Šta se dešava kada uzburkaš vodom pesak u plićaku? Pesak sa dna ide na površinu. Kvantne metode čine upravo to. Svi naboji iz tvoje podsvesti počinju da izlaze na površinu, a na nama je da ih „sredimo“ na najbolji mogući način, tako da se nikada više ne vrate. Tome se posvećujemo na  sesijama.

TREĆI MESEC

TRANSFORMACIJA KORENSKIH VEROVANJA

„Ja ne vredim…“
„Svima bi bilo bolje bez mene…“
„Ja sam mali, slab, bespomoćan i žrtva…“
„Nesposoban sam za bilo šta…“


Ovo su samo neka od verovanja koja smo stekli. Ovaj mesec „kopamo“ tvoja korenska verovanja koja su odgovorna za sve što ti se dešava u životu. Transformišemo ih u:


„Ja vredim!“
„Ja sam sposoban!“
„Ja mogu“
„Ja sam jak, moćan i suvereni vladar svog života!“


Transformišemo korenska verovanja, jer ako naša podsvest ne radi za nas, već protiv nas, DŽABA sav trud!

Transformacija verovanja koja si imao toliko godina za sobom će povući veliku količinu naboja, a na nama je da ih neutrališemo i integrišemo.

ČETVRTI MESEC

RAD SA DELOVIMA, RAZREŠAVANJE UNUTRAŠNJIH KONFLIKATA

Koliko puta si učinio nešto na šta nisi bio ponosan, čak si se i sramio toga te si rekao: „To nisam bio ja…“ A kada nešto veliko uradiš na šta se ponosiš, stvar koja ljude obara sa nogu, onda kažeš: „E ovo sam ja u svom punom izdanju!“ Sve što si ikada napravio si TI, dobro ili loše, sve si to TI. Tačnije, tvoji delovi, ali na originalnom ja je da te konflikte između delova razreši.

Ovaj mesec će biti posvećene upravo tome. Ukoliko jedan deo želi da uspe, a ovaj drugi pruža otpor, nikada nećeš biti u miru, i uvek ćeš biti u nekoj vrsti konflikta sa sobom, u borbi, dokazivanju, ulozi žrtve. Naučićeš kako da identifikuješ delove i na kraju da ih integrišeš, tako da koji god poduhvat  učiniš, tvoji delovi neće raditi protiv tebe, već u skladu sa tvojim originalnim ja.

Da bi originalno ja moglo da se manifestuje bavimo otklanjanjem menadžeraja i radom sa prognanicima.

PETI MESEC

RELACIJSKI ODNOSI I RAD SA MORFOGENETIČKIM POLJEM PORODICE

Upoznavanje sa morfičkim poljima, mapiranje morfičkog polja porodice, rad sa energetskim otiscima predaka, integracija originalnog ja. Produbljujemo osnovne kvantne metode i prelazimo na NAPREDNE kvantne metode. Praksa  čišćenja morfičkog polja porodice i karmičkih obrazaca. Ako ne razrešimo energetske vezanosti sa plemenom, nikada nećemo živeti svoju originalnu sudbinu, već onu nametnutu, lažnu.

ŠESTI MESEC

KARMA, DARMA, MANIFESTOVANJE ORIGINALNE STVARNOSTI

Nastavljamo sa praktičnim radom i čišćenjima.

NOVA energetska praksa. Ona se nadovezuje na onu s kojom smo počeli.

Nove, jače prakse, dublji rad… sve to u nama osvešćuje naboje koji žele biti integrisani. Pa hajde to da uradimo.

Napominjem da je ovo okvir treninga i da se sesije prilagođavaju samom klijentu i njegovom tempu.

ŠTA ĆU POSTIĆI NA OVOM PUTOVANJU?

Nova, sveža, veća količina energije – zapamti bez energije ne možete ništa da promeniš u životu, sada ćeš imati originalnu energiju kojom ćeš moći suvereno da upravljaš svojim realnostima.

Nova percepciju stvarnosti – imaćeš iskustvo kako stvari zaista funkcionišu u materijalnom svetu, rezonovaćeš sa istinom, a ne sa iluzijama, kvazi učenjima i pseudoduhovnošću.

Tvoje samopouzdanje će se pojačati, integritet rasti- počećeš da se zauzimaš za sebe.

Mnogi „energetski vampiri!“ će dobiti šut kartu! Upoznaćete sebe i zaroniti u svoju podsvest, mnogo toga integrisati što sam, što u radu sa mnom, svest će ti svakako proširiti.

Prozrećeš svoju Personu, um i trikove koje izvodi da bi te održala tu gde jesi.

Dobijaš vredne prakse sa kojima nastavljaš da radiš i posle treninga i koje će te dovesti na kraju krajeva do života iz duše u svim oblastima života.

Bićeš mirniji i više ćeš rezonovati sa originalnom realnošću.

Zapamti, sve ostalo je iluzija uslovljene realnosti!

Razrešićeš i izaći iz dominantnih petlji. Priliv inspiracije i nadahnuća. Naboji koji si nosio u sebi biće znatno umanjeni.

Uštedećeš vreme, energiju i novac i dobićeš znanja i prakse za koje je meni trebalo dve decenije. Doživotno mentorstvo vezano za prakse koje smo prošli.

WUJI IZAZOV:

 Traje 6 meseci

Podrazumeva 3 ili 4 KOUČING SESIJE mesečno u trajanju od 60 do 75 minuta. Dobijaš zadatke između časova i po potrebi komuniciramo svakodnevno e-mailom.

dobijaš audio predavanja, video i ostale materijale

Radi se ONLINE (preko Skype-a,Vibera, NEBITNO JE GDE SE NALAZIŠ U SVETU!).

Cena je 120e ili 160e po mesecu ( u zavisnosti koliko sesija), plaća se mesec unapred. Pakete možeš menjati pri ulasku u novi mesec po potrebi.

Pravo na popust ( od 100e) imaju oni koji plate ceo iznos unapred za kompletan trening, s tim što se onda mora izabrati jedan paket: ceo trening  18 ili 24 sesije (620e, 860e) napominjem da je ta cena krajnje smešna za vrednost koju dobijate, a vrednost je izuzetna!

Prijavi se za najpotpuniji razvojni trening na Balkanu!

Rasti i živi svoj originalan život! 

Prijavi se na Soul Athlete Newsletter!

U toku transformacije, komuniciraj sa mnom preko emaila, odgovaraj na pitanja, radi prakse koje ti šaljem besplatno i slušaj besplatna predavanja i postani Soul Athlete.

Upešna prijava!